Монтаж на гипсокартон в Пловдив и областта

Гипсокартонът е иновационна технология в строилтения бранш, лесен за монтаж и е идеално решение за вашия дом или офис. Предимствата на гипсокартона са много и в най-различни аспекти. Някои от тях са:

1.Шумоизолация – технологията на поставяне на гипсокартон увеличава вашия комфорт като ви предпазва от неприятни странични шумове.

2.Акустичност – поставянето на перфорирания гиспокартон има свойството да увеличава акустичността. Поради тази причина той е широко изполван за монтаж в звукозаписни студиа, радиа, телевизии, опери, театри, зали и др.

3.Топлоизолация – един от основните плюсове на гипсокартона е ,че той повишава неимоверно енергоефективността на помещението като намалява драстично разходите за отопление през зимния сезон и предпазва от високите темепратури през лятото. Това става посредством направата на метална конструкция, между която се полага минерална или каменна вата, паропропускливо фолио които се затварят с гипсокартон. Накрая гипсокартонът се шапклова и върху него се нанася боя или мазилка.

4.Интерорен дизайн – системата на гипсокартона позолява по лесен и бърз начин да се приложат най-разнообразни интериорни решения, като например: преграждане на помещения, обшиване на стени, направа на най-различни фигури и елементи от гипсокартон и др.

4.Огнеупорност – съгласно изискванията на европейския съюз са въведни плоскости, които са пожаро-устойчви и се използват основно в новото строителство.

5.Добра основа за обработка и монтаж на други материали върху него – гипсокартонът позволява върху него да се поставят плочки ,камани, бои и различни видове мазилки.

6. Влагоустойчивост – този тип гипсокартон се монтира в мокри и вънщни помещения като бани, тоалетни, веранди и тераси.

Дончеви ЕООД, Пловдив се занимава с монтаж на гипсокартон близо 20 години. За този период от време сме доказали големия си профисионализъм като зад нас стоят стотици малки и големи обекти както на територията на Пловдив така и в страната.