Строителните услуги, които предлагаме включват:

1. Сухо строителство – преградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани, изолации и саниране.

2. Ел. услуги – поставяне на скрито и външно осветление, монтиране на контакти ключове и ел. табла.

3. Нанасяне на декоративни и минерални мазилки.

4.Боядисване – вътрешно и външно.

5.Поставяне на подови настилки – ламинати, гранитогрес, фаянс, теракот, паркети.

6.ВиК услуги – изграждане на водопроводи, монтаж и демонтаж на мивки, душ кабини, вани, бойлери, моноблокове, батерии, вградени казанчета, тоалетни чинии, смяна на щрангове.

С какво ние, Дончеви ЕООД, сме по различни от повечето строителни фирми в Пловдив и страната? Едно от нашите основни предимства е професионализмът и лоялността към клиента, които сме превърнали в наш основен приоритет. Нашата фирма е основана през 1996 година в България от семейство Дончеви в град Пловдив, които преди това са изградили дългогодишен опит в сухото строителство в Германия.
Този придобит опит зад граница е в основата на нашата репутация в строителния бранш. За нас клиентът винаги е на първо място и ние се стремим да задоволим дори и най-смелите очаквания във възможно най-кратки срокове, независимо от обема и сложността на проекта. Ние работим както с големи фирми и корпорации, така също и с частни клиенти. Фирмата разполага с екип от тесни специалисти във всяка една от строителните услуги които предлагаме.

Ние винаги сме в готовност да осигурим квалифициран специалист за оглед и безплатна консултация на посочения от вас обект, както и да изготвим оферта за желаната от вас строителна услуга. Нашата основна цел е  да изградим имидж не само в Пловдив и България, но също така и зад граница.